Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده کتاب من زنده ام سخت ترین شکنجه را بازخوانی خاطرات اسارت دانست و گفت: تکرار و بازخوانی خاطرات آنقدر برای من سخت است که موقعیت های امروز خود را باور ندارم و هرآن که از خواب بیدار می شوم هنوز هم احساس می کنم در زندان الرشید و در اسارت هستم و این خود سخت ترین شکنجه برای من است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجونیوز ، نشست بررسی کتاب من زنده ام با مضمون خاطرات دوره چهار ساله اسارت معصومه آباد در زندان های رژیم بعثی، با همکاری بسیج دانشجویی و حمایت حوزه هنر و انقلاب استان بوشهر با حضور معصومه آباد، حمیده ماحوزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان، امید پارسایی فر رئیس حوزه هنر و انقلاب استان و جمعی دیگر از مسولین، دانشجویان و خبرنگاران در دانشگاه پیام نور بوشهر پیش از ظهر امروز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غائب این نشست محمدرضا بحرانی رئیس دانشگاه پیا نور استان بوده است.

*دشمن اقرار کرده بود زنان ایرانی همچون مردانشان قوی هستند


معصومه آباد نویسنده کتاب من زنده ام و عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران در خصوص جنگ تحمیلی اظهار کرد: آنچه بر ما حادث شده است جنگ دوطرفه نبود بلکه جنگی کاملا تحمیلی بود و این مظلومیت زنان و مردان ما بود که جنگ را برای ما به دفاع مقدس جانانه تبدیل کرده است.


وی تصریح کرد: صدام هچوقت جرات دست درازی به کشور ایران را نداشت ولی همراهی تمام استعمارهای شرق و غرب این جرات را به او داد تا پای در خاک ایران بگذارد.


عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران بیان کرد: در بخش های فرهنگی دشمن، ایران را به گونه ای برای جهانیان به تصویر کشید و باعث شد کینه و نفرت از کشور ایران در دنیای غرب و شرق بوجود آید تا باعث پایه گذاری جنگ تحمیلی شود و افتخار می کنیم که کشور ما یک تنه در مقابل دنیای شرق و غرب جنگیده است.


وی ظلم بارترین واژه در واژه ظالمان را اسارت دانست و عنوان کرد: اولین درسی که از لحظه اسارت آموختم این بوده که تصور دشمن از زنان ایرانی به گونه ای بوده است که بعد از اسارت ما را با عنوان ژنرال ایرانی خطاب می کردند.


آباد افزود: درس دوم این بوده که دشمن اقرار کرده بود زنان ایرانی همچون مردانشان قوی هستند بر همین اساس بعد از اسارت دست های ما را بستند در حالی که دست اسرای مرد باز بود و ما اولین گروه از زنانی بودیم که وارد زندان الرشید بغداد شدیم.


*سخت ترین شکنجه، بازخوانی خاطرات اسارت است


وی سخت ترین شکنجه را بازخوانی خاطرات اسارت دانست و تصریح کرد: زمانیکه قسمت های عظیم کتاب را نوشتم سه ماه به طول انجامید و در عرض این مدت 15 کیلو وزن کم کردم چراکه تکرار و بازخوانی خاطرات آنقدر برای من سخت است که موقعیت های امروز خود را باور ندارم و هرآن که از خواب بیدار می شوم هنوز هم احساس می کنم در زندان الرشید و در اسارت هستم و این خود سخت ترین شکنجه برای من است.


عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران گفت: کتاب من زنده ام به زبان روس، اردو، فرانسوی، انگلیسی، عربی و اسپانیایی ترجمه شده است که دلیل اثر بخشی آنرا می توان جلوگیری از اغراق در اتفاقات تجربه شده دانست.


وی نقطه قوت پیروزی انقلاب را وحدت دانست و تصریح کرد: علت پیروزی ما در جنگ تحمیلی 8 ساله، انسجام و وحدت بین مردم، امام(ره) و انقلاب بوده است ولی بعد از اسارت با بداخلاقی هایی روبرو شدیم که قسمت اعظم آن امروزه سست شدن زنجیره وحدت است و ما به یک کشور سیاست زده تبدیل شده ایم.


آباد ادامه داد: امنیت امروز ما بدون شک مرهون 8 سال دفاع مقدس است ولی عده ای جنگ را یک اتفاق در گذشته می دانند که این خود باعث حل شدن مسئله دفاع مقدس در روزمرگی ها می شود و در آستانه قرار گرفتن خطری بزرگ را گوشزد می کند. خطری که اگر دگر بار دشمن جرات دهن کجی به کشور ما را داشته باشد بعلت فراموشی مردم ما از دوره 8 ساله دفاع مقدس خواهد بود.


وی گفت: هر اثری که از جنگ ساخته می شود برای متصور شدن موقعیت دوران جنگ برای نسل های امروز است. نوشتن کتاب من زنده ام نیز به دلیل اظهار نگرانی رهبر انقلاب از کمبود تاریخ شفاهی دوران مقدس بوده است واین باعث شد سنگینی مسولیتی را بر دوش خود احساس کنم و خاطرات اسارتم را به رشته تحریر در آورم.


*معیار افراد خط کش دفاع مقدس باشد


عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران جنگ را فقط در جبهه ها خلاصه نکرده و بیان کرد: جنگ تنها در جبهه ها نبود. جنگ به گونه ای بوده است که عده ای هر روز در بند اسارت، شهید می شدند.

آباد معیار افراد را در پایبندی دفاع مقدس دانست و تاکید کرد: خط کش ما در شناخت افراد، باید خط کش دفاع مقدس باشد.


وی بیان کرد: هرچقدر ارتباط گیری با ادبیات پایداری و کتب انقلابی بیشتر برقرار شود باعث ایجاد خود آگاهی در جوانان می شود و این خود آگاهی مسولیت پذیری را برای آنان بوجود می آورد.


آباد تصریح کرد: دلیل اتحاد و انسجام چهار دختر اسیر در یک بند این بود که خود را در یک قدمی مرگ تصور می کردیم و با همه اختلاف عقیده هایی که داشتیم اجازه نمی دادیم دشمن از اختلاف عقایدمان مطلع شود چراکه می دانستیم دشمن از این اختلافات به نفع خود سوء استفاده می کند بر هیمن اساس همه در یک پیکر تجمیع شده بودیم و اتحاد خود را حفظ می کردیم.


در پایان مراسم از دکتر معصومه آباد تقدیر به عمل آمد و لوح یادبودی به ایشان اهدا شد.


انتهای پیام/صا

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۱۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی به ابعاد هولناکی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه اشاره کردند.

کارشناسان سازمان ملل متحد اعلام کردند: روی پیکرهایی که در گورهای دسته‌جمعی دو بیمارستان ناصر و شفا در برهه اخیر پیدا شدند، علائم شکنجه پدیدار شده است. همچنین برخی موارد احتمالیِ زنده‌به‌گورشدن افراد نیز دیده شده است.

در ادامه این گزارش آمده است: نسبت به گزارش‌های پیاپی از تعرض جنسی و خشونت علیه زنان، دختران و بانوان اسیر نزد نیروهای اسرائیلی ابراز انزجار می‌کنیم.

کارشناسان سازمان ملل متحد بیان کردند: کابینه اسرائیل در موارد پیاپی در اجرای تحقیقات مستقل، سالم و کارآمد در خصوص جنایت‌های اعلام‌شده ناکام بوده و شکست خورده است.

در ادامه این گزارش ذکر شده است: ما نسبت به هدف قراردادن زنان از سوی اسرائیل با چنین حملات وحشیانه، کورکورانه و نامتناسبی، احساس وحشت می‌کنیم.

این کارشناسان تاکید کردند: روزانه بیش از ۱۸۳ زن بدون هرگونه ماده مُسَکنی زایمان می‌کنند. این در حالی است که صدها نوزاد نیز به دلیل کمبود برق برای راه‌اندازی دستگاه انکوباتور نوزاد (دستگاه نگهداری از نوزادان نارس) جان خود را از دست می‌دهند.

کد خبر 6098694

دیگر خبرها

  • ویدیوی عجیبی که چند ایرانی درباره افغانی‌ها ساختند!
  • اسارت مظلوم‌ترین حوزه دفاع مقدس است
  • داماش به دنبال پاک کردن خاطرات تلخ مسجدسلیمان
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • آمار عجیب: تیرک دروازه دشمن پی‌اس‌جی بود!
  • گزارش یک توقف
  • بازسازی صحنه درگیری مزاحمین نوامیس در محله نازی آباد (عکس)
  • ستاره عراقی در لیست حریف سپاهان
  • تصاویر مزاحمان نوامیس نازی‌آباد؛ درگیری خونین با مغازه‌داران معترض!
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند